remont

Reparație la cheie

+373 78 851-581

Control deplin asupra reparației dvs

Monitorizați online organizarea muncii în Cabinetul personal

Datorită cabinetului personal, puteți monitoriza progresul reparațiilor în timp real, fără a părăsi computerul. Suntem convinși că relațiile cu clientul nu trebuie construite pe încredere și onestitate goală, ele se bazează pe raportare strictă și documentare completă a fiecărui leu cheltuit pentru renovarea apartamentului dvs.

remont remont remont
    Remont24 | Principala
  • Deviz detaliat pentru reparații și istoricul modificărilor acestora.

  • Remont24 | Principala
  • Responsabilitate strictă pentru fiecare leu cheltuit pentru reparație.

  • Remont24 | Principala
  • Controlul livrărilor materialelor.

  • Remont24 | Principala
  • Sistem de comunicare online cu inginerul si echipa.

Remont24 | Principala

Reparatia de calitate superioara a apartamentelor

 

Sunt lucruri inevitabile, precum schimbul zilei cu noaptea, asa si reparatia – odata cu trecerea timpului orice tip de incapere are nevoie de o reparatie. Daca si Dvs v-ati confruntat cu acest lucru inevitabil, adresati-va companiei noastre Remont 24. Dumnevoastra puteti sa ne incredintati lucru privind reparatia de orice complexitate in Chisinau si Moldova.

 

Serviciile noastre

Compania Remont 24 indeplineste o gama completa de servicii pentru reparatia incaperilor cu destinatie variata in Moldova. La noi veti putea face comanda de reparatia apartamentului la cheie sau alte servicii aparte din acest domeniu.

Printre serviciile noastre care le oferim:

De ce anume noi?

Noi va propunem preturi accesibile la reparatia apartamentelor si o schema de lucru transparenta. Intotdeauna veti sti, pentru ce ne platiti.
In compania noastra functioneaza doar mesteri profesionalisti. Calificarea specialistilor este dovedita documental.
Fiecare client are posibilitatea sa viziteze unul dintre obiectele noastre realizate in Chisinau, unde lucreaza mesterii nostri. De asemenea cu exemple de lucrari elaborate de noi puteti face cunostinta in portofoliul nostru.
Nu veti fi nevoit sa pierdeti timpul pentru a verifica cum decurg lucrurile in timpul reparatiei. Tot ce este nevoie – sa faceti comanda si sa primiti un rezultat finisat.
Noi oferim garantie la toate tipurile de lucrari.

Sa faceti reparatie de sine statator sau chemati  profesionalistii?

Cu aceasta dilema se confrunta majoritatea persoanelor. Insa raspunsul este unul simplu: sa faceti reparatie de sine statator are sens doar intr-un singur caz, daca dispuneti de cunostinte si practica in acest domeniu. In alte situatii – adresati-va la o companie specializata. In acest mod veti economisi timpul si nervii – dar cel mai important veti primi un rezultat calitativ.

Durata si costul

Orice renovarea apartamentelor in Chisinau, ca si alte tipuri de incaperi, se incepe cu o elaborare a bugetului necesar. Specialistii nostri vor veni la obiectul corespunzator, va face toate masurarile si va va asculta cerintele Dvs. Pe baza celor receptionate se face un buget care va perimte sa determinati costul si termenul reparatiei.

Deseori se intimpla ca, preturile la reparatia apartamentelor in decursul lucrarilor sa creasca. Multe companii din Moldova scad costul serviciilor, ca mai apoi se reduc la tacere cind vine vorba despre elementele de cost individuale pentru a atrage clientii cu un pret mai mic pentru repararea apartamentelor, birourilor sau casutelor. Noi ne conducem de politica unor preturi corecte si clare. Costul serviciilor este determinat in faza de pregatire si ramine neschimbat.

Pentru mai multe informatii cu privire la durata lucrarilor, precum si preturile orientative pentru diferite tipuri de servicii le puteti gasi pe site-ul nostru.

Puteti sa depuneti o cerere pentru o reparatie complexa sau servicii individuale pe adresa site-ului nostru online sau prin telefon: (022) 111-180.

remont

materiale de construcție
cu reduceri pentru clienții noștri!

remont