Reparație la cheie

+373 78 851-581
remont

Cheama specialistul pe masurari pentru estimarea lucrarilor

In cazul in care, dupa ce ati facut cunostinta cu compania noastra pe, Dvs doriti sa aflati costul sigur al reparatiei apartamentului, trebuie sa ne trimteti o cerere privind chemarea estimatorului sau sa luati legatura cu noi prin telefon.

Instructiuni pentru indeplinirea cererii
1. Va rugam, indepliniti toat cimpurile obligatiorii in cererea de mai jos, pentru apartamentul care are nevoie de reparatie. Va atragem atentia, reparatie noi facem nu doar in Chisinau, dar si in toata Moldova.

2. Din toate cimpurile doar cel care cere nr de telefon, este obligatoriu, pentru ca noi sa putem lua legatura cu Dvs:

 • introduceti informatiile de contact;
 • enumerati lista lucrarilor de care aveti nevoie;
 • timpul, atunci cind sunteti disponibili pentru intilnire;
 • in comentarii specificati detaliile sau alte informatii.

Dupa ce am primit cererea vom lua legatura cu Dvs in cele mai apropiate 5 minute, veti fi contactat pentru a organiza o chemare a specialistului nostru la Dvs. Chemarea specialistului pe masurari si elaborarea devizului preliminar costa 650 lei. Comanda la noi servicii de reparatie, iar costul pregatirii devizului va fi inclus in costul lucrarilor.

Intocmirea unei estimari preliminare relativ sigure este de ± 10%. Estimarile sunt facute de experti, si sunt trimise clientului prin e-mail sau sunt inminate personal la intilnire. Termenul de realizarii a estimarilor – 3-5 zile dupa vizita la fata locului.

Dupa stabilirea bugetului si acordul partilor, vom incheia un contract si vom ineape pregatirile pentru reparatie.

Organizarea lucrarilor si termenii de reparatie, noi le-am postat in mod clar in sectiunea relevanta pe site-ul nostru. Iar distributia treptata a lucrarilor noi am reflectat-o schematic, astfel incat sa puteti intelege cu usurinta din ce consta reparatia apartamentului si modul in care aceasta va avea loc.

Reparatie apartamentelor in Moldova – REMONT 24

 

Control deplin asupra reparației dvs

Monitorizați online organizarea muncii în Cabinetul personal

Datorită cabinetului personal, puteți monitoriza progresul reparațiilor în timp real, fără a părăsi computerul. Suntem convinși că relațiile cu clientul nu trebuie construite pe încredere și onestitate goală, ele se bazează pe raportare strictă și documentare completă a fiecărui leu cheltuit pentru renovarea apartamentului dvs.

remont remont remont
  remont
 • Deviz detaliat pentru reparații și istoricul modificărilor acestora.

 • remont
 • Responsabilitate strictă pentru fiecare leu cheltuit pentru reparație.

 • remont
 • Controlul livrărilor materialelor.

 • remont
 • Sistem de comunicare online cu inginerul si echipa.