Reparație la cheie

+373 78 851-581
remont

Ce determină prețul metrului pătrat de reparație?

De tipul de reparații planificate:
Bugetar
Cu finisare obișnuita
Cu finisare scumpa
De design
De numărul de camere in apartament:
Cu o cameră
Сu doua camere
Cu trei camere
Cu multe camere
De suprafata apartamentului:
Pana la 50 m2
De la 50 pana la 70 m2
De la 70 pana la 100 m2
De la 100 m2
De tipul apartamentului:
Reparatie in case П-44 si П-44Т
Cladiri panou
Cladiri monolitice
Reparatie obisnuita a locuintei vechi
Reparatie dupa proiect de design

Factorii care influenţează preţul reparaţiei unui apartament

 

Dezmembrarea stratului de finisaj şi scoaterea gunoiului, mai ales din casele consctruite in anii 1970, pretul poate fi mai mare decit cel standart. Dacă casa este din cărămidă, preţul pentru lucru va fi mai mic, deoarece, cărămida este mai uşoară decit betonul.
Cu mult va creşte preţul lucrului cu gips carton la construirea pereţilor temporari pentru dulapuri sau construirea peretilor apartamentului. Cele mai ieftine acoperiri pe care vi le putem propune sunt: pereţi – tapete, podea – covrolin, tavan – tavan extensibil. Interventii neplanificate ca: vopsirea, lucrări cu gips carton sau cu un numar mare de scinduri şi multe altele pot fi adaugate la costul de baza pentru serviciu (ca extra serviciu).
Izolarea fonetica este un lucru util, dar scump şi pentru a economisi e mai bine de făcut doar acolo unde este necesar. Cele mai scumpe lucrari sunt cele sanitare si electrice. Pretul depinde de metrajul apartamentului (cu cit este mai mare metrajul, cu atit pretul pentru metru patrat este mai mic si invers)

Cum se face reparaţie cu buget minim?

 

La intrecere dupa cel mai mic pret la reparatie multi clienti din Moldova uita despre calitate. Totusi nu multi stiu sa faca reparatie calitativa cu buget limitat, dar aceasta este posibil.

Noi va deschidem secretele unei reparatii econome si calitative.

 

Economisiti timpul pe reparatie.

 

Cheltuielile principale constau anume din tipul de acoperire al apartamentului, ales de client. Anume de alegerea de acoperire depinde volumul de lucru, dupa care se calculeaza pretul pentru acesta, precum și cantitatea de materiale de constructie.

 

 

Puteti observa cum alegerea materialului de finisaj poate afecta asupra pretului.

 

 

Prelucrarea tavanului pentru vopsit

Tavan-extensibil

Indiferent de simplitatea acestei metode de finisare, ea este una dintre cele mai scumpe. Vopsirea tavanului consta din mai multe procese: tencuiala tavanului, lucrări cu şpaclu, slefuire, grunduit. Insusi procesul de vopsire necesita vopsele scumpe de peste hotare, deoarece vopselele autohtone au o calitate mai rea.

Tavanul-extensibil demult a devenit un standard pentru finisarea suprafetelor podului, si nu cedeaza altor tipuri de acoperiri mai scumpe (inclusiv vopsirea suprafetelor din gips-carton) atat dupa durabilitate, si dupa aspect. Incercati sa deosebiti vizual tavanul extensibil modern de acel vopsit. Diferenta o sa fie foarte mica, cu mult mai vizibila in pret.

Pret minim: 285 lei/m2

Pret minim: 170 lei/m2

Secvența de lucru

Secvența de lucru

 

 

Prelucrarea păreţilor pentru vopsire

Prelucrarea păreţilor pentru tapete

remont24

Prelucrarea pereţilor pentru vopsire,este aceeasi ca si la prelucrarea tavanelor. Aceleasi lucrari de finisare, materiale brute si cheltuieli determina un pret sporit, pe care clientii nici nu-l banuiesc. Prelucrarea pereţilor pentru vopsire — este un atribut destul de scump.

Tapetele- cea mai economa varianta pentru acoperiri de pereţi. Procesul încleierea tapetelor urmeaza numai cîteva lucrari suplimentare (Grunduri şi introducerea straturi de chit) cu consum mic de materiale, si datorită alegerii mari de tapete pe piaţă puteti amenaja peretii original.

Pret minim: 225 lei/m2

Pret minim: 115 lei/m2

Secvenţa de lucru

Secvenţa de lucru

remont24 remont24

 

 

Teu pentru tevi

Împărţirea sanitară pe colectore

remont24 remont24

Pretul destul de mare al teurilor pentru tevile sanitare se bazeaza doar pe volumul de lucru si preturile materialelor folosite.

Impartirea tevilor pe colectoare inl oc in loc de teu permite economisirea banilor si a materiale. Divizarea tevilor cu ajutorul colectoarelor permite economisirea banilor si a materialelor.

Pret minim: 2500 – 6000 lei

Pret minim: 1800 – 2200 lei

 

Cum se economiseste pe stereotip. Exemple de reparaţii

 

Multi clienti si-au creat o impresie falsa, ca o reparatie simpla cu tapete pe pereti, cu tavan extensibil si podea din laminat arata ieftin, simplu si nu atit de frumos, precum parchetul. Noi dorim sa distrugem acest stereotip.

Tapete, laminat, tavane extensibile. Cum poate sa arate o reparatie economa?

 

Toate fotografiele prezentate – sunt apartamentele din galeria noastra.


O reparatie scumpa poate sa arate si asa:

 

Toate fotografiele prezentate – sunt apartamentele din galeria noastra.

 

Reparatie apartamentelor in Moldova – REMONT24.MD

Control deplin asupra reparației dvs

Monitorizați online organizarea muncii în Cabinetul personal

Datorită cabinetului personal, puteți monitoriza progresul reparațiilor în timp real, fără a părăsi computerul. Suntem convinși că relațiile cu clientul nu trebuie construite pe încredere și onestitate goală, ele se bazează pe raportare strictă și documentare completă a fiecărui leu cheltuit pentru renovarea apartamentului dvs.

remont remont remont
    remont
  • Deviz detaliat pentru reparații și istoricul modificărilor acestora.

  • remont
  • Responsabilitate strictă pentru fiecare leu cheltuit pentru reparație.

  • remont
  • Controlul livrărilor materialelor.

  • remont
  • Sistem de comunicare online cu inginerul si echipa.