Reparație la cheie

+373 78 851-581
remont

Reparatia apartamentelor in perioada de iarna cu 25% e mai eftina!

Deci asa, decis sa faceti o reparatie, si probabil ca si majoritatea oamenilor doriti sa faceti in sezonul cald: vara sau primavara. Dar ce spuneti, daca noi va dovedim, ca reparatia in perioada de iarna e mult mai usoara si efecienta? Desigur, preturile materialelor de constructii primavara inca nu au sarit, si probabil, e mai convinabil sa finisati reparatia inainte de vara, deoarece toata lumea vrea sa-si ia o vacanta si sa uita de reparatia ca de un cosmar.

Daca totusi ati decis sa incepeti reparatia in timpul iernii, iata va dam citeva sfaturi:

Sfatul№1
Daca ati incredintat reparatia in miini profesionale, e mai sigur pentru voi si rudele voastre sa va mutati din apartament, caci ferestrele in perioda de frig nu pot fi deschise permanent, dar mirosul de materiale de constructie pot dauna grav sanatatii.

Sfatul№2
Materiale de constructie asa ca tencuiala si multe altele sunt foarte sensibile la frig si pot sa nu se usuce.

Sfatul№3
Procurati materialele de constructive numai in locuri verificate. O sa dati intrebarea, este adevarat ca materialele de constructie sunt mult mai ieftine in timpul iernii? Adevarat! Un lucru important sunt preturile la materiale de constructie: ele in rindul lor deasemena scad in pret din cauza lipsei de relevanta deosebita. Astfel aveti o posebilitate de a procura materiale de constructie la un pret avantajos datorita diferitelor reduceri si promotii.

Sfatul№4
Este o parere, ca reparatie in perioada de iarna e mai ieftina, si e adevarat, deaceea pentru toti, cine dores sa economiseaca este o varianta ideala. O multime de echipi de constructii liberi explica pretul scazut al fortei de munca, deoarece aceasta perioada a anului este considerata ca sezon linistit, pe cind vara toti lucratori sunt ocupati.

Acestea sfaturi sunt foarte simple si utilitare, care o sa va ajuta suficient si rapid sa finisati reparatia dumneavoastra si sa ramineti multumiti.

Mai pe scurt, facind reparatia in peroada de iarna, puteti economisi pina la 20-25% cit si pe materiale de constructie, cit si pe forta de munca. Echipa noastra de reparatii este cea mai calificata in Chisinau, care va efectua o reparatie de calitate la un pret avantajos.

Reparatie apartamentelor in Moldova – REMONT 24

Cheama specialistul pe masurari pentru estimarea lucrarilor reparatiei cosmetice

Control deplin asupra reparației dvs

Monitorizați online organizarea muncii în Cabinetul personal

Datorită cabinetului personal, puteți monitoriza progresul reparațiilor în timp real, fără a părăsi computerul. Suntem convinși că relațiile cu clientul nu trebuie construite pe încredere și onestitate goală, ele se bazează pe raportare strictă și documentare completă a fiecărui leu cheltuit pentru renovarea apartamentului dvs.

remont remont remont
    remont
  • Deviz detaliat pentru reparații și istoricul modificărilor acestora.

  • remont
  • Responsabilitate strictă pentru fiecare leu cheltuit pentru reparație.

  • remont
  • Controlul livrărilor materialelor.

  • remont
  • Sistem de comunicare online cu inginerul si echipa.