Reparație la cheie

+373 78 851-581
remont

Despre promotie

Nu plati mai mult!

Avem mereu promotii si reduceri!

Montare cu reducere de 50%

Compania “Artforma” ofera clientilor sai reduceri de 50% la montarea lemnului masiv, sistemelor de terase si fatade! La urma urmei, veti primi nu doar o productie calitativa, dar si o instalare profesionista cu o economisire semnificativa.

Afla mai mult

Masurari gratuite in timpul convenabil pentru Dvs

Succesul instalarii depinde de lucrarile de masurare. Compania “Artforma” se orienteaza, mai intii de toate, spre clienti si cerintele lor. Din acest motiv, noi oferim servicii gratis de chemare a “specialistului pe masurari” la fata locului. Dvs indicati timpul convenabil.

Afla mai mult

Mai bine sa vedeti!
Vizualizare 3d cadou

Vizualizare 3D – cadou, care va ajuta sa luati decizia corecta si sa corectati procesul de lucrari de instalare, pentru a primi un rezultat mai bun in deplina conformitate cu cerintele Dvs.

Afla mai mult

Livrare gratuita

Compania “Artforma” lucreaza dupa urmatoarea regula: clientii companiei – prieteni, iar prietenilor, noi le oferim servici de livrare gratuita.

Afla mai mult

Control deplin asupra reparației dvs

Monitorizați online organizarea muncii în Cabinetul personal

Datorită cabinetului personal, puteți monitoriza progresul reparațiilor în timp real, fără a părăsi computerul. Suntem convinși că relațiile cu clientul nu trebuie construite pe încredere și onestitate goală, ele se bazează pe raportare strictă și documentare completă a fiecărui leu cheltuit pentru renovarea apartamentului dvs.

remont remont remont
    remont
  • Deviz detaliat pentru reparații și istoricul modificărilor acestora.

  • remont
  • Responsabilitate strictă pentru fiecare leu cheltuit pentru reparație.

  • remont
  • Controlul livrărilor materialelor.

  • remont
  • Sistem de comunicare online cu inginerul si echipa.